Скріншот з відео

Окупанти бомблять Воронеж: під час обстрілу України одна з ракет приземлилась в Росії (відео)

Під час масованого обстрілу України вранці 2 січня одна з ракет не долетіла до цілі та впала у Воронезькій області. Під ударом опинилося одне із сіл російського регіону.

Про це повідомляють російські Telegram-канали. На оприлюднених кадрах видно, як ракета пошкодила будинки та інші споруди.

Варто відзначити, що російська влада офіційно не повідомляла про "прильоти" на власній території. Місцеві пабліки пишуть, що ракета Х-101, була запущена з Каспійського регіону і впала в селі Петропавлівка. Інцидент стався о 8:38 за місцевим часом.

Ракетна атака на Київ 2 січня

У вівторок зранку, 2 січня, російські терористи масовано атакували ракетами столицю України. 

За даними КМВА, в Солом’янському районі, зафіксовано загоряння двох багатоповерхових житлових будинків. В Деснянському районі попередньо є загоряння супермаркету.

В Дарницькому районі пошкоджено нежитлові приміщення. В Голосіївському — падіння решток на відкритій території, в Печерському — на дах дев'ятиповерхового житлового будинку, на ще одну багатоповерхівку та приватний будинок.

В Оболонському — є загоряння житлового будинку, падіння решток на територію нежитлової забудови та складських приміщень. В Подільському районі відбулося загоряння на території ринку. Також пошкоджено газову трубу.

В Шевченківському районі — падіння решток на відкриту територію.

Нагадаємо, через масовану атаку на столицю України тимчасово відсутнє світло в частині будинків у Шевченківському, Святошинському, Голосіївському та Оболонському районах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.01.2024 10:14