Фото ілюстративне зі соцмереж

Кличко повідомив про постраждалих внаслідок масованого обстрілу Києва

У вівторок зранку, 2 січня, російські терористи масовано атакують ракетами Україну. Внаслідок ворожих ударів є постраждалі у Києві.

Про це у Telegram повідомляє мер столиці Віталій Кличко. За словами посадовця, наразі троє постраждалих в одному з будинків у Соломʼянському районі Києва. 

"Всіх їх госпіталізували. Медики продовжують працювати на місці", — написав Кличко.

Оновлено 08:34. Згодом Віталій Кличко повідомив про 10 постраждалих у багатоповерховому будинку в Соломʼянському районі, де сталося загоряння внаслідок ракетної атаки. 

"Девʼятьох із них госпіталізували, одному надали допомогу на місці. Працюють всі екстрені служби", — додав чиновник.

Варо відзначити, що у вівторок зранку, 2 січня, в усіх областях України оголошено повітряну тривогу. Відбулися пуски крилатих ракет з російських літаків Ту-95МС.

Раніше ЗМІ повідомляли, що звуки вибухів пролунали на Кіровоградщині, а саме було гучно у Кропивницькому.

Згодом з'явились повідомлення, що у Києві зранку, пролунала серія вибухів. У столиці та області працює протиповітряна оборона. У Голосіївському районі уламок ракети впав на відкритій території парку, було чутно вибухи на Оболоні.

Нагадаємо, у ніч проти вівторка, 2 січня, по російських дронах-камікадзе у столиці працювала протиповітряна оборона. Внаслідок падіння уламків одного із "шахедів" сталася пожежа у Деснянському районі.

Також уночі російські загарбники атакували ударними безпілотниками Миколаїв. Уламки "шахедів" спричинили загоряння у місті.

За даними Повітряних сил, у ніч на 2 січня року російські терористи атакували територію України ударними безпілотниками типу Shahed-136/131. Усі 35 ворожих об'єктів були знешкоджені силами протиповітряної оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.01.2024 08:29