Фото: ДСНС / ілюстративне

Атака на Кропивницький 4 січня: окупанти вгатили по енергетичних підприємствах, є загиблий та поранені

Під час чергової ракетної атаки по Кропивницькому 4 січня ворог запустив, ймовірно, ракети Х-59. Внаслідок ворожого удару загинув автослюсар, також пошкоджено будівлі на кількох підприємствах, які належать місцевим енергетикам.

Про це під час оперативного брифінгу повідомив голова Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович.

"Найтрагічніше, що постраждали звичайні робітники. Восьмеро осіб з травмами різного ступеня тяжкості доставлені у лікарні. Один робітник загинув — простий автослюсар", — сказав чиновник.

Райкович також повідомив, що пожежу одного автомобіля вже ліквідували. Триває обстеження частково зруйнованих будівель. 

"Також було пошкоджено лінію електропередач, в окремих мікрорайонах Кропивницького були перебої з постачанням електрики й води. Нині вже надання послуг відновлено", — додав голова Кіровоградської обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, у ніч на 4 січня російські терористи вдарили ракетами по місту Курахове, що на Донеччині. Внаслідок ворожої атаки зруйновано школу і дитячий садок.

У ніч на 4 січня російські загарбники атакували територію України двома ударними безпілотниками типу Shahed-136/131. Ворожі об'єкти прямували з південно-східного напрямку і були знищені Силами протиповітряної оборони.

Ще 2 січня російські терористи здійснили масовану атаку на Київ. Окупанти гатили по столиці різними типами ракет, у тому числі гіперзвуковими "Кинджалами". Загалом у просторі Києва та області Сили протиповітряної оборони знищили 61 ракету, з них — близько 10 "Кинджалів".

Також під час обстрілу Києва 2 січня частина збитої ворожої ракети влучила в один з лікувальних закладів міста, де проходять реабілітацію поранені та травмовані захисники України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.01.2024 12:51