Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

У Кропивницькому прогриміли вибухи: у місті виникли проблеми з електропостачанням

У четвер зранку, 4 січня, російські терористи обстріляли Кропивницький. Раніше військові попереджали про можливі обстріли з боку окупантів.

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram Повітряних сил Збройних сил України.

Своєю чергою у місцевих пабліках повідомили про вибухи у Кропивницькому. Також з'явилась інформація про перебої з електроенергією у місті після інциденту.

Нагадаємо, у ніч на 4 січня російські терористи вдарили ракетами по місту Курахове, що на Донеччині. Внаслідок ворожої атаки зруйновано школу і дитячий садок.

У ніч на 4 січня російські загарбники атакували територію України двома ударними безпілотниками типу Shahed-136/131. Ворожі об'єкти прямували з південно-східного напрямку і були знищені Силами протиповітряної оборони.

Ще 2 січня російські терористи здійснили масовану атаку на Київ. Окупанти гатили по столиці різними типами ракет, у тому числі гіперзвуковими "Кинджалами". Загалом у просторі Києва та області Сили протиповітряної оборони знищили 61 ракету, з них — близько 10 "Кинджалів".

Також під час обстрілу Києва 2 січня частина збитої ворожої ракети влучила в один з лікувальних закладів міста, де проходять реабілітацію поранені та травмовані захисники України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.01.2024 10:21