Фото: Telegram Вадима Філашкіна

Зруйнували школу та садок: рашисти вночі вгатили по Кураховому (фото)

У ніч на 4 січня російські терористи вдарили ракетами по місту Курахове, що на Донеччині. Внаслідок ворожої атаки зруйновано школу і дитячий садок.

Про це у Telegram повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

"Близько опівночі росіяни випустили по місту ракети — зруйнували дитсадок, школу, профілакторій та кафе. Крім того, пошкоджено багатоповерхівки", — йдеться у повідомленні чиновника.

Філашкін також опублікував фотографії наслідків ворожого удару. На світлинах видно зруйновані чи частково пошкоджені об'єкти інфраструктури. Він наголосив, що обійшлося без постраждалих, а наслідки удару наразі встановлюються.

"За попередньою інформацією, постраждалих серед цивільних немає. Усі обставини та наслідки удару встановлюємо", — додав Філашкін.

Нагадаємо, в грудні росіяни з реактивних систем залпового вогню накрили центр Курахового осколковими снарядами. Пошкоджено декілька багатоповерхівок і приватних будинків, деякі мешканці отримали поранення.

Також у вересні війська Російської Федерації завдали два удари по Кураховому на Донеччині. Зафіксовано майже півтора десятка поранених мирних людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.01.2024 06:29