Аваков порівняв активістів Саакашвілі із луганськими «ватниками»

11 ВЕРЕСНЯ 2017 16:40

Міністр внутрішніх справ України порівняв прихильників грузинського екс-президента Міхаїла СААКАШВІЛІ із луганськими «ватниками», які у 2014 році нападали на українських прикордонників у пункті пропуску «Ізварино».

Про це Арсен АВАКОВ  заявив на брифінгу у столиці, інформує TrueUA.

«Наша прикордонна застава Шегині була атакована, п'ятеро прикордонників та 11 поліцейських постраждали. В 2014 році точно так було в Ізварино – я дивився, як натовп з криками «Міша, Міша» нападав на прикордонників – так само три роки тому люди з криками «Росія, Росія» та триколорами атакували Ізварине», - сказав він.

Нагадаємо, що учора Державна прикордонна служба та Національна поліція України заявили про прорив у пункті пропуску «Шегині» та масове незаконне порушення державного кордону.

«Близько 20.00 група агресивно налаштованих осіб з боку в`їздного шлагбауму у пункті пропуску «Шегині» зчинила бійку з представниками Національної поліції та Держприкордонслужби, вдерлася до пункту пропуску, порушила державний кордон України та сприяла незаконному порушенню державного кордону групою осіб серед яких були в т.ч. і Міхаїл Саакашвілі, і Народні депутати України. Під час інциденту 12 бійців Національної поліції та 5 Держприкордонслужби отримали тілесні ушкодження», – йдеться на сайті ДПСУ. 

Відео, 11.09.2017 16:40