Наслідки ДТП на Львівщині. Джерело: ДБР

Аварія на Львівщині із загибеллю трьох військових і цивільної особи: ДБР відкрило провадження

Працівники Державного бюро розслідувань (ДБР) відкрили кримінальне провадження за фактом трагічної дорожньо-транспортної пригоди у Львівській області. Через зіткнення легковика з вантажівкою загинуло четверо людей, троє з яких військовослужбовці.

Про це повідомила прес-служба ДБР.

Трагедія сталася 16 грудня близько 15:00 на автодорозі "Киів — Чоп" поблизу селища Сможе Стрийського району на Львівщині. Всі загиблі перебували в легковому автомобілі, що належить одній з військових частин.

"За попередніми даними, військовий, який перебував за кермом автомобіля, не впорався з кермуванням і виїхав на зустрічну смугу, де в той момент рухалася вантажівка з автопричепом", — пояснили в Державному бюро розслідувань.

Розслідування триває за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за участі військового транспорту за відповідною статтею Кримінального кодексу України.

"Встановлюються всі обставини трагедії, призначено експертизи", — підсумували в Державному бюро розслідувань.

Нагадаємо, що під час робочого відрядження на Львівщині внаслідок ДТП загинув заступник голови адміністрації Держспецтранслужби полковник Віктор Жигунов, підполковник Василь Кравець, солдат Дмитро Сологуб і громадянка Наталія Дубровська.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.12.2023 11:56