Фото: t.me/novaya_kahovka_news

Авіаудар по багатоповерхівці у Новій Каховці: з’явилися нові деталі

У п'ятницю, 15 вересня, російські окупанти завдали удару по багатоповерхівці у Новій Каховці. Внаслідок обстрілу одна людина загинула, ще понад 10 людей отримали поранення.

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура.

За даними слідства, близько 09:20 російські  військові завдали удару, ймовірно керованими авіабомбами по тимчасово окупованому місту Нова Каховка Херсонської області. Попередньо, одна цивільна особа загинула, щонайменше 12 людей травмовано. 

"За наслідками моніторингу та вивчення інформації в засобах масової інформації, за процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни,  що поєднано з умисним вбивством  (ч. 2  ст. 438 КК України)", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 14 вересня російські окупанти обстріляли село Новодмитрівка Білозерської громади Херсонської області. Влучили в будинок, загинув 6-річний хлопчик, поранений його 13-річний брат і ще троє дорослих.

Додамо, 14 вересня Рада оборони Херсонської області ухвалила рішення про проведення обов'язкової евакуації для сімей із дітьми з прифронтових населених пунктів у регіоні. Також місцева Рада оборони змінила тривалість комендантської години — тепер вона триватиме з 20 до 6 години. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.09.2023 17:16