"Азов" узяв полонених. Скріншот з відео

"Азов" узяв чотирьох полонених: хто поповнив обмінний фонд (відео)

Бійці Першого та Другого батальйонів 12 бригади спеціального призначення Національної гвардії України "Азов" під час штурмів ворожих позицій взяли в полон чотирьох військовослужбовців російської армії.

Про це "азовці" повідомили у своїх соціальних мережах.

Серед полонених: командир відділення 228-го мотострілецького полку, бійці рядового складу, а також представники підрозділу "Шторм-Z".

"Пораненим військовополоненим надали необхідну медичну допомогу, забезпечили належні умови утримання, а також в подальшому їх передали відповідним службам, поповнивши обмінний фонд", — йдеться в повідомленні.

Дванадцята бригада спеціального призначення Національної гвардії України "Азов" закликала військовослужбовців РФ здаватися в полон задля збереження власного життя та можливості потрапити до своїх рідних.

Нагадаємо, що 28 вересня в Ростові-на-Дону відбувалося нове судилище над українськими Героями Маріуполя з полку "Азов". Рашисти хочуть засудити 24 захисників Маріуполя з полку "Азов" до довічного ув'язнення. Бійців звинувачують у "силовому захопленні влади" й "участі в терористичній організації".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.09.2023 09:25