Фото: Офіс президента

Байден після дебатів з Трампом пройшов медогляд, — Politico

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден пройшов медичне обстеження після невдалого виступу на дебатах із кандидатом у президенти Дональдом Трампом.

Про це повідомляє Politico із посиланням на обізнані джерела.

У виданні розповіли, що американський лідер зустрічався з понад 20 губернаторам-демократам. Під час заходу один із чиновників поцікавився станом здоров'я Байден. Президент США своєю чергою відповів, що днями проходив медичне обстеження, і наголосив, що, як і раніше, він має "добре здоров’я". 

Водночас, за інформацією джерел Politico, лікар Білого дому провів лише короткий огляд Байдена через симптоми застуди, які у нього зберігаються. Цей огляд не включав серйозних тестів.

Крім того, журналісти зауважили, що під час зустрічі із губернаторами Байден заявив, що не збирається залишати передвиборчу кампанію.

"Дозвольте мені сказати це настільки ясно, наскільки це можливо, настільки просто і прямолінійно, наскільки я можу: я продовжую перегони, ніхто мене не виштовхне (з президентських перегонів, — ред.). Я не йду. Я в цих перегонах до кінця, і ми переможемо", — сказав президент США.

Нагадаємо, що, згідно з результатами опитування Morning Consult, після виступу на дебатах чинного президента Джо Байдена 60% виборців вважають, що його варто "точно" або "ймовірно" замінити як кандидата від Демократичної партії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 04.07.2024 14:20