Дмитро Пєсков. Джерело: росЗМІ

"Безальтернативність цілей "СВО": Центр протидії дезінформації пояснив, що означає нова заява Кремля

Прес-секретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков зробив чергову заяву, що Росія начебто завершить так звану "СВО" винятково тоді, "коли досягне всіх поставлених цілей". Це, за його словами, абсолютно "безальтернативно".

Про це повідомив Центр протидії дезінформації.

"Ця заява речника Кремля, зроблена на тлі переговорів президента України Володимира Зеленського у США, свідчить, що Росія не відмовилася від своїх агресивних планів щодо України та не буде цього робити добровільно", — йдеться в повідомленні.

У Центрі протидії дезінформації додали, що агресивна риторика росіян вкотре доводить — досягнути справедливого миру можливо, винятково посиливши міжнародний тиск на Росію.

"Саме тому сьогодні всі зусилля України направлені на об’єднання світу навколо забезпечення глобальної безпеки, реалізації нашого плану перемоги та притягнення агресора до відповідальності", — підсумували в Центрі.

Скріншоти заяв Пєскова

Джерело: Центр протидії дезінформації

Нагадаємо, що, за інформацією аналітиків американського Інституту вивчення війни, Росія не зацікавлена у добросовісних мирних переговорах з Україною. Це підтверджується заявами офіційного представника міністерства закордонних справ Росії Марії Захарової 22 вересня, яка заявила, що Москва не братиме участі у другому мирному саміті в Україні 2024 року чи будь-яких "таких самітах".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.09.2024 16:51