Фото: скріншот з відео

Бійці Російського добровольчого корпусу "звільнили" населений пункт на Бєлгородщині

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) та легіон "Свобода Росії" заявили про звільнення населеного пункту Козинка у Бєлгородської області РФ. Вони нібито воюють на боці України

Про це повідомляють Свобода Росії та росЗМІ.

За інформацією бійців, вони зайшли в російський Грайворон і закликали жителів прикордонних російських регіонів залишатись вдома і "не чинити опір".

Ситуація в Бєлгородській області 22 травня

Від дев'ятої години ранку в Бєлгородській області Росії чутно вибухи. На кордоні нібито триває потужний бій із застосуванням танків та безпілотників. 

В області оголошена повітряна тривога, у деяких населених пунктах зникло електропостачання. Пропагандисти пишуть, що Грайворонський міський округ перебував нібито під обстрілом. За попередніми даними, обійшлося без потерпілих мирних жителів. Також "бавовна" завітала в села Козинка, Гора-Поділ, Замостя.

Користувачі соцмереж опублікували відео, на якому, як стверджується, танки заїжджають на територію Росії на КПП "Грайворон". Місцеві ЗМІ повідомляють про запеклі бої з "ДРГ" на кордоні.  У мережі також з’явилася інформація про нібито знищення прикордонного пункту у Бєлгородській області. Повідомляється про "десятки поранених та вбитих".

Нагадаємо, бійці Російського добровольчого корпусу, які воюють в Україні проти путінської армії, 22 травня знову проникли на територію РФ. Вони показали кадри із прикордонних сіл у Росії.

Раніше речник президента Росії Дмитро Пєсков заявляв, що Росія продовжуватиме війну з Україною, щоби запобігти обстрілам своїх прикордонних областей. Російські ЗМІ постійно звинувачують в обстрілах українських військових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.05.2023 15:06