Фото ілюстративне. Джерело: Третя штурмова бригада

Бійці Третьої штурмової бригади показали свою роботу на фронті (відео)

Воїни Третьої окремої штурмової бригади виконували спеціальне завдання в Авдіївці. У своїх соціальних мережах вони показали, як працює взвод вогневої підтримки.

Відповідне відео Третя окрема штурмова бригада оприлюднила у своїх соціальних мережах.

Раніше заступник командира третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін заявив, що після Авдіївки Росія буде просуватися далі. Основний напрямок для росіян на теперішній момент — це Ласточкине. За його словами, росіяни мають удосталь сил для подальшого наступу.

"У ворога на Авдіївському напрямку достатньо сил і засобів для просування далі. І вони будуть це робити", — зазначив Жорін.

Він додав, що зараз Третя штурмова бригада разом з іншими підрозділами зайняла певні рубежі оборони навколо Авдіївки.

"Інтенсивність боїв висока, але, звичайно, не настільки жорстка, як була в місті. Основний напрямок для росіян — Ласточкине", — додав він.

Третя окрема штурмова бригада виконувала спеціальні завдання в Авдіївці. 17 лютого стало відомо, що її бійці виходять із міста разом з іншими українськими підрозділами. Штурмовики перейшли на підготовлені позиції за межами Авдіївки.

Нагадаємо, що військовослужбовці Третьої окремої штурмової бригади з моменту передислокації в Авдіївку, попри значну перевагу противника в артилерії, ударних дронах і регулярному застосуванні до сотні КАБів на день, завдали російським окупантам все одно великих втрат.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.02.2024 16:58