Скріншот з відео

Бійка чоловіка з працівниками ТЦК на Сумщині: з'явилась реакція військкомату (відео)

У середу, 20 березня, керівництвом Сумського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки було встановлений факт конфлікту між цивільним громадянином та військовослужбовцями Шосткинського РТЦК та СП. Наразі тривають заходи з'ясування обставин події, що трапилась.

Про це на сторінці у Facebook повідомляє Сумський обласний територіальний центр комплектування.

У відомстві запевнили, що керівництво Сумського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки всебічно сприятиме проведенню слідства, а діям військовослужбовців буде надана відповідна оцінка.

"Водночас наполегливо рекомендуємо не ігнорувати прохання військовослужбовців пред’явити військово-облікові документи. Не ображати військовослужбовці, які після отриманих поранень на фронті гідно виконують поставлені завдання, і не втікати від них. Закликаємо уникати спекуляцій на дану тему", — йдеться у повідомленні ТЦК.

Також у військкоматі нагадали про відповідальність за ухилення та будь-яке перешкоджання роботі представників РТЦК та СП. 

"Відповідно до частини Першої статті 114-1 Кримінального кодексу "Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період" тягне за собою позбавлення волі терміном від п'яти до восьми років", — додали у відомстві.

Нагадаємо, в Україні військовозобов’язаних чоловіків, які після вручення повістки не з'являються до територіального центру комплектування та соціальної підтримки три або більше разів, можуть подати у розшук.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.03.2024 22:27