Фото: DEPOSITPHOTOS

Біля Києва у п'ятницю буде гучно: названо причину вибухів

У п'ятницю, 21 квітня, на Київщині буде чутно звуки вибухів. Спеціалісти знищуватимуть вибухонебезпечні предмети.

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram Київської ОВА.

"Сьогодні, 21 квітня, на території району Вишгороду підрозділи ДСНС проводять роботи зі знищення вибухонебезпечних предметів", — йдеться в повідомленні.

Також у відомстві закликали місцевих жителів зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки.

Вибух у Бєлгороді

20 квітня у російському місті Бєлгород стався вибух. Після цього на одній з вулиць з'явилася велика яма. На кадрах, знятих із будинку навпроти, видно, як дорогою їдуть автомобілі в момент, коли стався вибух. Одна з машин знаходилася ближче за інші до епіцентру: її підкинуло, але не перевернуло. Місцева влада стверджує, що обійшлося без жертв.

За офіційною інформацією Росії, у Бєлгороді "відбулось позаштатне скидання авіаційного боєприпасу".

На російському телебаченні оконфузились, коментуючи наслідки вибуху. Ведучий у сюжеті заявив, що "сучасна бойова техніка дозволяє ліквідувати екстремістів у зоні СВО з мінімальної відстані". І сам же здивувався від написаного для нього тексту.

Нагадаємо, вночі 17 квітня у російському Бєлгороді та районі виникли пожежі нібито на цивільних об'єктах. ЗМІ заявили про буцімто удар безпілотника.

Також повідомлялось, що росіяни обстріляли Бєлгород спеціальною бомбою БетАБ 500ШП​. Вона призначена для знищення злітно-посадкових смуг та залізобетонних укриттів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.04.2023 17:49