Олександр Усик. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Боксер Чісора вважає, що Усик вже у грудні завершить кар'єру через війну

На думку британського боксера Дерека Чісори, володар титулів WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр Усик вже у грудні завершить професійну кар'єру. До цього підштовхне українця війна з Російською Федерацією.

Про це повідомляє talkSPORT Boxing.

"Потрібно віддати шану Усику. Він надер мені дупу, двічі побив Джошуа, побив Даніеля Дюбуа і він побив Ф'юрі. Він побив усіх британських хлопців. Він, по суті, надер нам дупи. Чи він зробить це знову? Я гадаю, він може", — сказав Чісора.

Британець переконаний, що Усик знову переможе Тайсона Ф'юрі. 

"Я впевнений, що він зробить це знову. Він провів із ним бій, і він уже розуміє його. Він зробить це знову. Я не здивуюсь, якщо він нокаутує Тайсона. Він не б'ється, щоб купити "Лямборґіні". Ні, він б'ється за українців. Просто важко побити такого хлопця. У мене таке відчуття, що після цього бою у грудні він завершить кар'єру. Бо в чому сенс? Ти побив їх усіх, який сенс? Він піде непереможним. Скільки у нас таких чемпіонів?" — сказав Дерек Чісора.

На думку британця, Олександр зупиниться, бо хоче бути з дружиною, хоче поїхати та боротись з війною.

Нагадаємо, поєдинок між українським чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі пройде 21 грудня цього року у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. Фаворитом протистояння є український боксер.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.09.2024 18:53