Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Борця з Єгипту затримали у Парижі: його підозрюють у сексуальному насильстві

Учасника Олімпіади-2024, борця з Єгипту Мохамеда Ель-Саєда заарештували у Парижі. Його звинувачують у сексуальному насильстві.

Як повідомляє Tribuna.com, посилаючись на Le Parisien, 26-річного спортсмена у п'ятницю, 9 серпня, о 04:30 ранку було затримано на набережній Аустерліц.

Єгипетський спортсмен перебував у нетверезому стані. Його звинувачують у тому, що він нібито поклав руку на сідниці жінки на вулиці, коли виходив з бару, де провів значну частину свого вечора у столиці Франції. Потерпіла жінка звернулася із заявою, паризька прокуратура розпочала розслідування. 

Мохамед Ель-Саєд виступав на Олімпіаді-2024 у змаганнях із греко-римської боротьби. Спортсмен виступає у ваговій категорії до 67 кілограмів. Проте у середу, 7 серпня, в 1/8 фіналу він програв атлету з Азербайджана Хасрату Джафарову. Водночас на Олімпіаді-2020, яка пройшла у столиці Японії Токіо, спортсмен здобув для своєї країни "бронзу". 

Нагадаємо, раніше видання Le Parisien повідомляло, що у Парижі поліція затримала тренера федерації Франції з веслування на байдарках та каное Гійома Бержа. Чоловік мочився на стіну будівлі та чинив спротив поліції при затриманні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.08.2024 03:27