Фото: Генштаб ЗСУ

Британська розвідка повідомила про успіхи ЗСУ на фронті: названо напрямок

Українські війська зосередили контрнаступальні операції навколо Бахмута Донецької області. Сили оборони досягли певних успіхів на цьому напрямку.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Twitter.

Зазначається, що під час наступальних дій за участю кількох бригад ЗСУ просунулись як на північному, так і на південному флангах міста.

"Існує мало свідчень того, що Росія має якісь значні оперативні резерви сухопутних військ, які можна було б використати для посилення протидії численним загрозам, з якими вона зараз стикається у віддалених один від одного секторах, від Бахмута до східного берега річки Дніпро, на відстані понад 200 км", — йдеться у повідомленні Міноборони Британії.

Фото: Британська розвідка

Нагадаємо,  представниця Міноборони підсумувала роботу українських військ за минулий тиждень. Збройні сили України завдають значних втрат Російській Федерації на полі бою. Своєю чергою окупаційні війська чинять потужний опір нашим захисникам.

Раніше Генштаб повідомляв, що станом на 26 червня російська армія зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському напрямках. Протягом неділі, 25 червня, відбулось 36 бойових зіткнень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.06.2023 09:58