Кирило Буданов. Джерело: censor

Буданов озвучив основну ціль атаки дронів по території Росії

Підприємства російського військово-промислового комплексу (ОПК), що працюють над ракетобудуванням, стали одними з головних об'єктів атак українських безпілотників.

Про це розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, пише New Voice.

"Третина заводів, зайнятих росіянами в цьому районі, розташовані в європейській частині країни-агресора, тобто в межах досяжності дронів", — заявив він.

За його словами, нещодавно був уражений БпЛА Брянський завод "Кремній-ЕЛ", який виробляє електронне обладнання для ракет. Також під удар потратив Редькінський експериментальний завод, де виготовляють компоненти ракетного палива. По підприємству, яке розташоване у Тверській області РФ, безпілотники вдарили 13 вересня.

Буданов наголосив, що, якщо подивитися на всі російські об'єкти, "схильні до якогось невідомого впливу", то можна помітити одну закономірність: всі вони працюють на військово-промисловий комплекс РФ.

"Коли ми відпрацьовуємо певні дії на об'єктах оборонно-промислового комплексу, ми ставимо за мету тільки одне: уповільнити виробництво російської зброї", — сказав керівник ГУР.

Нагадаємо, вранці 24 вересня у Росії заявили про влучання українського безпілотника в адміністративну будівлю Курська. У цей день там росіяни святкували день заснування міста. БпЛА влучив в адмінбудівлю, яка розташована у центральному окрузі міста. Згодом у російському Курську сталась друга "бавовна" за день. Внаслідок атаки загорівся нафтопереробний завод.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 25.09.2023 18:59