Скріншот з відео

Буданов під звуки "бавовни" привітав причетних із Днем воєнної розвідки (відео)

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов з гумором привітав усіх причетних із Днем воєнної розвідки.

Відповідне відео з'явилось у Telegram Кирила Буданова. Перед урочистим привітанням керівнику ГУР приносять торт зі свічками: коли він задуває свічки чутно звук вибуху, потім грає пісня Happy Birthday To You.

"Сама сутність професії воєнного розвідника ніколи не передбачала суспільної оцінки нашої діяльності, адже розвідники — люди мовчазного подвигу. Та широкомасштабна загарбницька війна й динамічні геополітичні зміни в безпековому середовищі внесли значні корективи в роботу розвідки", — заявив Буданов.

Він наголосив, що нині весь світ спостерігає за нашими досягненнями та довіряє нам і наданій інформації. 

"Попереджений — значить озброєний! Успішні виконання бойових завдань у тилу ворога, проведення спеціальних операцій, звільнення заручників і полонених зробили неоціненний внесок розвідників у боротьбу за суверенітет, територіальну цілісність держави та свободу мільйонів українців", — сказав у привітанні Буданов.

Очільник розвідки також подякував розвідникам за службу та пообіцяв помститися окупантам за смерті українців та зруйновані міста.

Чому День воєнної розвідки відзначається 7 вересня

День воєнної розвідки відзначається щорічно 7 вересня, оскільки саме цього дня 1992 року у складі Міністерства оборони було створено розвідувальний орган стратегічного рівня. Саме свято було затверджено указом президента Володимира Зеленського минулого року.

Нагадаємо, раніше начальник ГУР Кирило Буданов заявив, що Головному управлінню розвідки вдалось отримати від російських полонених льотчиків об'єктивну інформацію про актуальний стан своїх підрозділів. Ці дані стали дуже цінними для українських військових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.09.2023 12:25