Скріншот з відео

Будинок Шарія в Іспанії закидали "коктейлями Молотова" (відео)

В Іспанії невідомі закидали "коктейлями Молотова" будинок проросійського блогера Анатолія Шарія. Інцидент трапився увечері 23 жовтня.

Про це повідомляє місцеве видання elDiario.es.

"Це один із найсерйозніших актів насильства, якого зазнав журналіст, критик і опонент уряду Володимира Зеленського, від моменту свого приїзду до Іспанії три роки тому", — ідеться в публікації.

Зазначається, що пропагандист на початку жовтня цього року оприлюднив розслідування про розповсюдження наркотиків в Україні та Європі, що може стати причиною нападу. За даними видання, після цієї публікації Шарію та його родині почали надходити погрози у соцмережах та телефоном. В одному з дзвінків пропагандисту говорилося про погрози "кинути коктейль Молотова у вікно його дитини".

Реакція Анатолія Шарія

Анатолій Шарій і його дружина Ольга не коментували те, що трапилося, у своїх Youtube-каналах і на сторінках у соцмережах. Утім, судячи з фото в Telegram-каналі блогера, 23 жовтня він разом із дружиною перебував на території Республіки Північна Македонія.

Скріншот із Telegram Анатолія Шарія

Нагадаємо, 6 липня стало відомо, що СБУ повідомила про підозру Анатолію Шарію. Уже 28 липня повідомлялося, що Шарія та ексглаву ГУНП у Вінницькій області Антона Шевцова судитимуть за держзраду, вчинену за попередньою змовою групою осіб. Їм інкримінують роботу на Федеральну службу безпеки Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 24.10.2023 17:32