Фото: weukraine.tv

"Це не допоможе": у ЗСУ відреагували на оборонні споруди Росії

Оборонні споруди, які з'явились на окупованих територіях, не допоможуть російським загарбникам при контрнаступі ЗСУ. Українським військовим відомі усі плани ворога.

Таку заяву в ефірі "Радіо Донбас.Реалії" зробила керівник Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Вона згадала про довжелезний окоп рашистів.

"Це засіювання полів мінно-вибуховим способом, тобто мінування полів. І тими самими нещасними "зубами дракона", в які вони вірять так свято, і які нікого не зупинять, в нашому випадку. Це риття окопів, в чому вони вже стали рекордсменами, зважаючи на 70-кілометровий окоп. Хоча їм це не допоможе, але нехай до землі звикають", — наголосила Гуменюк.

Представниця Сил оборони заявила, що у російських загарбників є декілька ліній оборони, про які відомо українській стороні. Але ця інформація не розголошується.

"Скільки їх (оборонних споруд, — ред.) наготував ворог, має знати тільки військове командування для того, щоб адекватно реагувати на це. Якщо ми оголосимо, про скільки ліній оборони ворога знаємо, то він може змінити тактику. Нам це не на руку. Ми чекаємо того, щоб все, що вони набудували, їм і нагодилося", — додала Гуменюк.

Нагадаємо, офіційно говорити про плани Збройних сил України, а також про хід бойових дій можуть лише три особи у державі — президент Володимир Зеленський, міністр оборони Олексій Резніков та головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.04.2023 22:27