Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Частина столиці залишилась без водопостачання: де зафіксовані відключення

У понеділок, 26 серпня, внаслідок масованої ракетної атаки російських окупантів у Києві виникли перебої з водопостачанням. 

Про це повідомляє прес-служба "Київводоканалу".

"Наразі відсутнє водопостачання у Шевченківському, Святошинському, Солом’янському та Голосіївському районах столиці. Це пов’язано зі знеструмленням об’єктів водоканалу через відключення електропостачання", — йдеться у повідомлені.

Так, наразі фахівці роблять усе можливе для відновлення роботи обладнання. Зокрема, мешканців столиці закликають слідкувати за подальшими повідомленнями комунальників. 

За словами мера Києва Віталія Кличка, у місті виникли перебої з електропостачанням. В Yasno теж підтвердили, що розпочалися перебої з електрикою. Раніше в соцмережах кияни писали про те, що "блимає світло".

Згодом стало відомо, що "Укренерго" запровадило графіки аварійних відключень електроенергії для промисловості та населення. Зокрема, об'єкти критичної інфраструктури переходять на генератори.

Нагадаємо, 26 серпня внаслідок масованої ракетної атаки окупантів у Дніпропетровській області загинув чоловік. Вибухи лунали у Криворізькому та Дніпровському районах області.

Раніше Київська міська військова адміністрація повідомила, що в області, на підступах до Києва, працювала протиповітряна оборона. Ворожа атака на Україну триває вже понад дві години. Вибухи лунали у низці регіонів — Запоріжжі, Кривому Розі, Кропивницькому, на Вінниччині, на Хмельниччині, у Харкові.

В Одесі також повідомили про перебої з електроенергією. Про це написали мешканці міста в місцевих пабліках.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.08.2024 10:16