Фото: скріншот з відео

Чергова пожежа у Москві: у магазинах вибухнули газові балони (відео)

У понеділок, 15 травня, у Москві спалахнула масштабна пожежа. У столиці РФ стався вибух у магазині "Перекрёсток" в районі Південне Бутово.

Про це повідомляють місцеві пабліки.

За даними джерела, там виникла пожежа та сильне задимлення. Місцеві ЗМІ повідомляють про вибух газових балонів на першому поверсі торгового центру.

Водночас московські рятувальники заявили, що біля торгового центру зайнялося сміття в контейнері. Вони не підтвердили інформацію про вибух.

На місце їдуть екстрені служби, а людей евакуювали з ТЦ.

Нагадаємо, у суботу, 13 травня, у Москві спалахнула масштабна пожежа. У столиці Російської Федерації загорівся готель "Інтерконтиненталь".

Також у п'ятницю, 12 травня, виникла велика пожежа на південному сході Москви. Вогонь охопив підприємство у районі Дзержинського.

Вранці 12 травня сталося загоряння на території машинобудівного заводу імені В.В. Чернишова, де виробляють двигуни для літаків МІГ. Внаслідок пожежі постраждало троє людей.

Раніше у російському місті Усінськ, що у Республіці Комі, загорілася будівля місцевого управління Федеральної служби безпеки РФ. Близько третьої години ночі у ніч на 11 травня невстановлена особа вкинула у вікно будівлі "коктейль Молотова".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 15.05.2023 15:49