Фото: скріншот з відео

Масштабна пожежа у центрі Москви: палає готель "Інтерконтиненталь" (відео)

У суботу, 13 травня, у Москві спалахнула масштабна пожежа. У столиці Російської Федерації загорівся готель "Інтерконтиненталь". 

Про це повідомляють російські пабліки.

Зазначається, що пожежа виникла на вулиці Тверській. У соціальних мережах вже публікують відео, на яких помітно, що над Москвою розгорнувся густий чорний дим, який піднявся на кілька метрів.

Повідомляється, що екстрені служби вже їдуть на місце події. Причини загоряння на даний час невідомі.

Нагадаємо, в п'ятницю, 12 травня, виникла велика пожежа на південному сході Москви. Вогонь охопив підприємство у районі Дзержинського.

Вранці 12 травня також сталося загоряння на території машинобудівного заводу імені В.В. Чернишова, де виробляють двигуни для літаків МІГ. Внаслідок пожежі постраждало троє людей.

Нагадаємо, у російському місті Усінськ, що у Республіці Комі, загорілася будівля місцевого управління Федеральної служби безпеки РФ. Близько третьої години ночі у ніч на 11 травня невстановлена особа вкинула у вікно будівлі "коктейль Молотова". 

Вночі 3 травня у Росії у селищі Волна неподалік Криму спалахнула нафтобаза. Попередня причина — атака безпілотника. Тоді ж рашисти повідомляли, що безпілотники атакували військові об'єкти РФ у Брянській області. Вибухи зафіксували на території аеродрому.

29 квітня у мікрорайоні Козача Бухта тимчасово окупованого Севастополя пролунали вибухи, після яких спалахнула масштабна пожежа. За словами представника окупаційної влади, причиною пожежі стала атака безпілотного літального апарату.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 13.05.2023 16:21