Скріншот із відео

Черговий розгром: як бійці "Магури" відбили штурм окупантів на Покровському напрямку (відео)

Покровський напрямок — зараз, мабуть, найгарячіший на фронті, там триває напружена ситуація, однак українські воїни тримають оборону. Зокрема, військові 47 окремої механізованої бригади "Магура" розгромили російський штурм.

Про це бійці повідомили в соціальних мережах 47 бригади, додавши відповідне ефектне відео.

"Росіяни намагалися штурмувати за допомогою двох БМП і танка, але їх вчасно побачили аеророзвідники. Артилеристи у взаємодії з операторами FPV-дронів зупинили наступ та знищили російську техніку. Битва триває!" — зазначили в 47 бригаді.

Також українські воїни показали відео, як бійці "Магури" відбивали російський штурм та палили ворожу бронетехніку.

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, на Покровському напрямку зараз найвища напруга бойових дій. Українські військові відбили там за суботу, 18 травня, вже 18 ворожих штурмів. Найзапекліші бої тривають біля Новоолександрівки. Також ворог розпочав атакувати в районі Невельського.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив під час інтерв'ю AFP, що для успішних результатів на полі бою українським силам для початку потрібно стабілізувати фронт і зупинити наступ Росії. Однак, попри нинішню ситуацію, Україна має перспективи для нового контрнаступу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.05.2024 19:57