Наслідки аварії в Польщі. Джерело: польська поліція

Четверо дітей у важкому стані: у МЗС повідомили деталі аварії мікроавтобуса з українцями в Польщі

Міністерство закордонних справ України розповіло про деталі дорожньо-транспортної пригоди мікроавтобуса з українськими громадянами на заході Польщі. На місце прямує український консул у Вроцлаві.

Про це заявили в прес-службі Міністерства закордонних справ України. Там зазначили, що аварія сталася близько четвертої години ночі в суботу, 20 липня, поблизу польського міста Свецко у Любуському воєводстві.

Усі дев’ять осіб у мікроавтобусі, що зіткнувся з технічним транспортом, були громадянами України. Їх госпіталізовано.

"Стан п’яти громадян України оцінюється як критичний. Серед них — четверо дітей віком два, три, чотири та 15 років. На місце надзвичайної події прямує консул Генерального консульства України у Вроцлаві. Він забезпечить консульський супровід, відвідає медичні заклади, в яких перебувають постраждалі українці та зʼясовуватиме обставини аварії", — повідомили в МЗС.

Зранку 20 липня польські ЗМІ повідомили, що на автомагістралі А2 між Вроцлавом і Франкфуртом розбився мікроавтобус із громадянами України, в’їхавши в автомобіль дорожньої служби. Початково місцем аварії назвали район міста Свебодзін, що за 60 кілометрів від німецького кордону.

Нагадаємо, що наприкінці грудня минулого року водій мікроавтобуса на українській реєстрації їхав із пасажирами в напрямку кордону, не встигнув вчасно загальмувати та зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на узбіччі. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди один українець загинув, а ще восьмеро зазнали травм різного ступеня важкості. Тоді їх доправили до лікарні для надання медичної допомоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.07.2024 13:15