Аварія у Польщі за участю українців. Джерело: польська поліція

У Польщі розбився мікроавтобус з українцями: пасажирів госпіталізували (фото)

Під ранок суботи, 20 липня, на автомагістралі Познань — Франкфурт неподалік від польсько-німецького кордону розбився мікроавтобус з громадянами України. Дев’ять людей потрапили в лікарню, серед них — п’ятеро у важкому стані.

Про це повідомив RMF24. Польські журналісти зазначили, що аварія сталася приблизно о п’ятій ранку за місцевим часом на автомагістралі А2 в районі міста Свебодзін, що приблизно за 60 кілометрів від кордону з Німеччиною.

Мікроавтобус в’їхав у вантажівку дорожньої ремонтної служби з технічним причепом, попри встановлене на ньому попереджувальне маркування та знаки з напрямком об’їзду.

Від удару автобус перекинувся набік, права частина транспортного засобу спереду сильно пошкоджена. Дев’ятьох людей з мікроавтобуса госпіталізували, п’ятеро з них — у важкому стані.

У поліції повідомили, що пасажирами автобуса були громадяни України, у тому числі четверо дітей. Діти є і серед серйозно постраждалих. Окрім людей із мікроавтобуса, внаслідок аварії ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що наприкінці грудня минулого року водій мікроавтобуса на українській реєстрації їхав із пасажирами в напрямку кордону, не встигнув вчасно загальмувати та зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на узбіччі. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди один українець загинув, а ще восьмеро зазнали травм різного ступеня важкості. Тоді їх доправили до лікарні для надання медичної допомоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.07.2024 10:33