Фото: ДПСУ

Четверо ухилянтів хотіли втекти з України через Дністер: один з чоловіків потонув (фото)

Четверо чоловіків призовного віку намагались переплисти річку Дністер, щоб незаконно потрапити до Молдови. Проте для одного з ухилянтів "подорож" закінчилася трагічно — він потонув.

Про це повідомив прес-центр Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Відомо, що четверо військовозобов'язаних українців намагалися незаконно потрапити перетнути кордон України. Для цього вони знайшли пропозицію від анонімних ділків в інтернеті, які за 10 тисяч доларів мали допомогти чоловікам потрапити до Молдови. Проте, організатори "подорожі" до останнього не попереджали, що для цього доведеться плисти річкою Дністер і що це може бути смертельно небезпечним.

"Коли прикордонники викрили "туристів", чоловіки кинулися у воду та сподівалися доплисти до човна. Проте перевізник різко розвернув плавзасіб назад у Молдову", — зазначили в ДПСУ.

Троє ухилянтів повернулися на берег, а четвертий продовжив плисти річкою, але згодом зник під водою. Прикордонники розпочали рятувальну операцію за допомогою катерів та, на жаль, врятувати чоловіка не вдалося. Трагедію розслідують співробітники Національної поліції.

потопельник, який намагався перетнути дністер

Фото: ДПСУ

Нагадаємо, минулого тижня прикордонники затримали мешканця Одеси, який планував незаконно перетнути кордон України. Для цього ухилянт одягнув квітчасту хустку та окуляри.

Додамо, раніше на Закарпатті прикордонники врятували ухилянта, який впав з 12-метрової скелі. Чоловік планував незаконно потрапити до Румунії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.06.2024 19:20