Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Чи готові мобільні оператори до відключень світла: Зеленський доручив Федорову перевірити

Останнім часом неодноразово українці нарікали, що під час відключень світла якість мобільного зв'язку суттєво погіршується. Це пов’язано з тим, що за відсутністю електроенергії українці масово переходять на мобільний інтернет.

Тож під час вечірнього відеозвернення президент Володимир Зеленський розповів, що доручив віце-премʼєр-міністру Михайлу Федорову на найближчому засіданні Ставки надати аналіз щодо операторів мобільного звʼязку.

"Доручив віце-премʼєр-міністру Федорову на найближчому засіданні Ставки представити мені аналіз стосовно операторів звʼязку: що робиться для гарантування звʼязку в умовах відключень електрики та хто з операторів звʼязку не дотримується відповідних рішень", — зазначив український президент.

Також український президент доручив міністру енергетики буквально в щоденному режимі інформувати людей про стан робіт в енергетиці, про наявні дефіцити та про те, що країна робить заради їх заповнення.

"Уряд повинен значно активніше працювати для того, щоб у наших людей і наших компаній було більше можливостей закуповувати, виробляти, встановлювати все необхідне обладнання, щоби пройти цей складний період", — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що союзники пообіцяли Україні додаткові системи Patriot. Міністр оборони Рустем Умєров зараз перебуває з офіційним візитом у США. Тож Володимир Зеленський доручив йому дізнатися від партнерів конкретні дати, коли Україна отримає нове озброєння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 02.07.2024 20:15