Фото: TrueUA

"Київстар" відновив роботу мобільного інтернету в метро Києва і Харкова

Компанія "Київстар" відновила роботу мобільного інтернету в метро Києва і Харкова. При цьому оператор продовжує покращувати послугу "Домашнього Інтернету".

Про це повідомила прес-служба компанії.

"Ми з радістю повідомляємо, що мережа стабілізується", — йдеться у повідомленні.

Так, станом на 13:00 19 грудня працюють:

  • мобільний інтернет в метро Харкова та Києва;
  • 99% базових станцій;
  • послуги зв'язку та мобільного інтернету;
  • SMS, міжнародний голосовий роумінг;
  • брендові магазини "Київстар".

При цьому мобільний оператор продовжує покращувати роботу "Домашнього Інтернету", знімати обмеження у швидкості мобільного інтернету, а також — працювати над запуском швидкісного мобільного інтернету в роумінгу.

"Ми спрямували усі наші сили на стабілізаційні роботи, а також долучили до цього міжнародних партнерів. Робимо все, щоб якомога швидше усунути усі наслідки хакерської атаки", — запевняють у компанії.

Нагадаємо, 12 грудня у роботі одного з найбільших українських операторів мобільного зв'язку "Київстар" стався масштабний збій через частково зруйновану ІТ-інфраструктуру. Для з'ясування обставин та наслідків протиправних дій втручання у діяльність мережі "Київстар" залучили представників правоохоронних органів та спеціальних державних служб.

У НБУ зазначили, що хакерська атака на "Київстар" призвела лише до часткових проблем з роботою частини POS-терміналів торговельної мережі. Водночас більшість банкоматів, терміналів самообслуговування та банківських відділень працюють у штатному режимі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.12.2023 14:16