Кирило Буданов. Джерело: Facebook

Чи стався перелам у війні з Росією: відповідь Буданова

У російсько-українській війні переламу поки що не сталося. Проте це вже поряд, адже ресурси в жодної зі сторін не є нескінченними, тому все до цього йде.

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю "Радіо Хартія".

Зокрема, Буданову нагадали його слова, коли той в інтерв'ю Forbes порівняв війну з футболом, сказавши, що "зараз рахунок 1:1, і йде 70 хвилина матчу". Головний розвідник у відповідь зауважив, що ми все ще на "70 хвилині" гри, перелому не було. Однак ресурси не нескінченні.

"Я тут переходжу в подієвість. Ми там і сидимо на 70 хвилині матчу. Слава Богу, що перелам у бік ворога не стався. Переламу ще нема, але це все поряд. Ви правильно розумієте. Не може воно все життя так тривати, ресурси не є нескінченними: ні в нас, ні в них", — сказав Буданов.

Також він додав, що в Росії у найближчі два місяці заплановані серйозні заміни у силовому блоці, незабаром ми це побачимо.

"Стосовно російської сторони можу вам сказати: у найближчі два місяці там сплановані заміни серйозні в силовому блоці. Ну, як вони відбудуться, побачимо скоро, не так довго залишилося чекати", — розповів очільник ГУР.

Також Буданов заявив про те, що українські дрони можуть вражати військові об'єкти в Російській Федерації на відстані до 1 800 кілометрів. У зв'язку з цим інфраструктура, яка працює на війну Росії, зазнаватиме втрат.

Нагадаємо, що, на думку керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова, месенджер Telegram є загрозою для української національної безпеки. Він потребує верифікації користувачів для можливої відповідальності перед законом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.09.2024 19:17