Фото: росЗМІ

Чи є загроза обстрілів "Калібрами" з Чорного та Азовського морів: зведення військових

Станом на ранок п'ятниці, 25 жовтня, Російська Федерація вивела в акваторію Чорного моря військовий корабель. Проте на судні немає крилатих ракет.

Про це у Telegram-каналі повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.

За даними військових, у Чорному морі присутній один ворожий корабель, на якому носії крилатих ракет "Калібр" відсутні. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. У Середземному морі є два ворожі кораблі, які є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 24 ракет.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — чотири судна, з них два продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — 14 суден, з них три рухались з протоки Босфор", — додали у своєму зведенні ВМС України.

Станом на ранок п'ятниці, 25 жовтня, Російська Федерація вивела в акваторію Чорного моря військовий корабель

Інфографіка: ВМС України

Раніше повідомлялось, що у ніч на 25 жовтня ворог атакував столицю України ударними безпілотниками. Внаслідок падіння уламків "шахедів" у Дарницькому районі Києва спалахнула пожежа.

Також зранку п'ятниці, 25 жовтня, російські загарбники здійснили атаку ударними безпілотниками типу "Шахед" на Одеську область. В регіоні працювала протиповітряна оборона.

Нагадаємо, 24 жовтня російські війська завдали удару по поштовому відділенню в Олексієво-Дружківці на Донеччині. Внаслідок ворожої атаки двоє чоловіків загинуло, ще одного травмовано.

Ще у четвер ввечері російська армія атакувала Харків керованими авіабомбами. У місті прогриміла серія вибухів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.10.2024 07:26