Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Чоловік втратив руку, ще двоє — в операційній: наслідки ранкового обстрілу Києва

Внаслідок ракетної атаки 23 січня до столичних лікарень госпіталізували 13 людей, серед них троє дітей. Двоє пацієнтів — у стані середньої тяжкості та перебувають в шоковому стані.

Про це повідомив завідувач відділення політравми Євген Баценко, пише "Вечірній Київ". Він, зокрема, розповів про стан пацієнтів, які постраждали через ранковий обстріл столиці.

За його словами, чотирьох з постраждалих доставили до Олександрівської лікарні: один чоловік втратив руку, його прооперували.

"Вранці доставили чотирьох постраждалих різного ступеня тяжкості. Двоє перебувають у важкому стані в операційній, ще двоє — у середньому. Госпіталізованим надається необхідна допомога", — йдеться у повідомленні Баценка.

Він повідомив, що серед постраждалих унаслідок обстрілу лише кияни — двоє жінок і двоє чоловіків віком від 45 до 71 року. Баценко також додав, що двоє пацієнтів у стані середньої тяжкості та перебувають у шоковому стані.

Нагадаємо, 23 січня окупанти завдали комбінованого ракетного удару по Україні, застосувавши крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети. Повітряні сили знищили 21 ворожу ракету.

Додамо, унаслідок ракетної атаки на Київ 23 січня пошкоджено декілька будівель у різних районах міста. За попередньою інформацією, постраждало 22 людини, з них 13 госпіталізовано. Тривають роботи з ліквідації наслідків обстрілів. За даними першого заступника голови Київської міської військової адміністрації Миколи Поворозника, російські терористи запустили на Київ близько 20 ракет.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.01.2024 17:06