Фото: ДПСУ

Чотири піхотні групи та дрон: рашисти вкотре зазнали втрат у районі Бахмута

Українські військовослужбовці вкотре завдали потужних ударів по окупанту поблизу Бахмута Донецької області. Внаслідок чого, російські загарбники зазнали чималих втрат.

Про це повідомила прес-служба ДПСУ.

Зазначається, що прикордонна артилерія ліквідувала до чотирьох піхотних груп росіян у районі Бахмута. До того ж, під час одного із ближніх боїв у передмісті Бахмута охоронці кордонів "пострілом" з антидронової рушниці знешкодили ворожий дрон, який корегував вогонь.

Після збиття російського БпЛА, українські військові перейшли у контрнаступ та відкинули стрілецький підрозділ росіян вогневим ураженням зі стрілецької зброї, автоматичних і протитанкових гранатометів.

Також протягом кількох діб у Луганській області аеророзвідники у взаємодії з мінометниками знищували скупчення піхоти, вогневі позиції й укриття росіян. До того ж, прикордонники-мінометники зруйнували кілька бліндажів окупаційних військ разом з живою силою ворога.

Втрати окупантів склали: 11 загиблих вояків і шестеро поранених.

Фото: ДПСУ

Нагадаємо, 12 лютого Збройні сили України завдали втрат окупантам на Кремінському напрямку. Російська армія була змушена відійти з ключової ділянки фронту.

Зауважимо, останні тижні війни з Україною стали найбільш кривавими для армії Росії. Країна-агресор, ймовірно, зазнала найбільшої кількості втрат з першого тижня повномасштабного вторгнення в нашу державу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.02.2023 14:51