Цифрова освіта стала доступною англійською мовою

11 СІЧНЯ 2022 13:36

Два освітні серіали на національному порталі з розвитку цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта стали доступними англійською мовою. Зокрема, освітній серіал «Кіьерняні», а також «Цифрова грамотність державних службовців 1.0 на базі інструментів Google», які є одними з найпопулярніших на порталі Дія.Цифрова освіта. 

Повідомляє TrueUA, з посиланням на Мінцифри.

Реалізація англійської версії освітніх серіалів відбулась за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 

«Відтепер іноземці можуть використовувати для навчання українські освітні серіали з цифрової грамотності. А весь світ дізнається про унікальний досвід України в навчанні цифрової грамотності в інноваційному форматі освітніх серіалів за участі експертів і селебріті», - йдеться в повідомленні.

Про освітній серіал «Кіберняні»

Ви дізнаєтесь, як мінімізувати ризики втрати вашої приватної, чутливої інформації, як попередити кібератаку або кібершахрайство, як швидко відновитися після них. Участь у серіалі взяли експерти, для яких кібербезпека — це не тільки робота, а спосіб життя: 

Якушев Віталій, директор компанії з кібербезпеки 10Guards

Юрій Мелащенко, партнер компанії з кібербезпеки Cyberlab, радник секретаря РНБО на громадських засадах з питань кібербезпеки

Альона Андронікова, директор Moneyveo.

Тарас Кучерявий, керівник відділу Brand Management Moneyveo

Також участь у серіалі взяв Костя Клепка, креативний продюсер і режисер YouTube-каналу «Чоткий Паца». 

Про освітній серіал «Цифрова грамотність державних службовців 1.0. на базі інструментів Google».

Освітній серіал охоплює можливості та особливості функціонування безкоштовних сервісів Google для використання в професійній діяльності та повсякденному житті. Участь у серіалі взяла сертифікований тренер Google for Education, директор Академії цифрового розвитку Антоніна Букач, а зірковий гість освітнього серіалу — народний депутат Роман Грищук. 

Освітній серіал «Цифрова грамотність державних службовців 1.0. на базі інструментів Google» розроблений у співпраці з компанією Google та втілений за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, що фінансується Швейцарією та реалізується Фондом Східна Європа.

Стратегічний партнер проєкту Дія.Цифрова освіта — Програма EGAP, що фінансується Швейцарією та реалізується Фондом Східна Європа.

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: У Харкові виявили випадок малярії

Технології, 11.01.2022 13:36