Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

"Далі буде": в Генштабі ЗСУ підтвердили удари по електропідстанціях на території Росії

Сили оборони України завдали чергового удару по важливих об’єктах ворога на території Російської Федерації. Зокрема, нещодавно уражено низку тягових електропідстанцій російських загарбників в Курській області.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України. Там розповіли про перевірену інформацію щодо роботи в області систем ППО противника та вибухи в районах щонайменше чотирьох підстанцій.

"Як результат, фіксуються перебої з електропостачанням в Понировському, Курському та Солнцевському районах Курської області. Ураження здійснювали сили та засоби Центру спеціальних операцій "А" Служби безпеки України (ЦСО "А" СБУ) у взаємодії з іншими складовими Сил оборони", — пояснили в Генштабі ЗСУ.

Українські військові додали, що російська промисловість, яка працює на війну проти України, є законною ціллю для наших військ. Вказані об’єкти, поміж іншим, забезпечують функціонування залізниці Росії, що здійснює перевезення озброєння та військової техніки для підтримки своєї окупаційної армії.

"Заходи з підриву воєнно-економічного потенціалу ворога продовжуватимуться до припинення загарбниками збройної агресії проти українського народу. Далі буде…", — пообіцяли в Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, 28 липня військові розповідали, що Сили оборони України уразили черговий стратегічний об’єкт російських окупантів. Під ударом опинилася нафтобаза "Польова" у Курській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.07.2024 21:54