Фото: "Суспільне UA"

"Далі точно буде": у ГУР прокоментували удар по Тамбовському пороховому заводу

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов прокоментував удар по Тамбовському пороховому заводу в Котовську Тамбовської області. 

В ефірі телемарафону посадовець наголосив, що ураження військових обʼєктів на території Росії є прямим наслідком геноцидної війни, яку веде РФ проти України.

"Військові обʼєкти, військові підприємства держави-агресора — з ними щось трапляється. Особливо коли мова про пороховий завод, небезпечне виробництво. Все те, що використовується ворогом в геноцидній війні проти України, закономірно піддається ось такому певному впливу", — зауважив він.

Посадовець додав, що відповідальність за всі події у Росії лежить виключно на країні-агресорці.

"Ми не маємо це коментувати і не будемо підтверджувати і спростовувати. Це пряма відповідальність країни-агресора, путінського режиму за війну проти України. І далі точно буде", — сказав Юсов.

Нагадаємо, 4 липня, дрони завдали удару по Тамбовському пороховому заводу в Котовську Тамбовської області. Це була спецоперація Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України. Атаку здійснено за допомогою дронів-камікадзе, один з яких успішно уразив обʼєкт російського військово-промислового комплексу. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.07.2024 11:15