Фото: Офіс президента

Данілов анонсував "протести" в прикордонних з Україною областях Росії

Жителі прикордонних та інших регіонів Росії можуть розпочати постійні протести проти режиму Путіна. Це триватиме перемоги України у війні.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

Данілов припустив, що зараз такі інциденти, як у Бєлгородській області, будуть і в інших регіонах Росії. Особливо це стосується територій РФ, які межують з Україною.

"Брянська, Курська, Воронезька області, інші краї — вони не можуть бути в безпеці з урахуванням того, що росте кількість російських громадян, які проти того режиму, звичайно, вони можуть у будь-якій точці РФ вставати на протести. Більше того, я впевнений, що це буде постійний процес до нашої перемоги", — заявив Данілов.

Нагадаємо, на території Бєлгородської області від 22 травня легіон "Свобода Росії" та Російський добровольчий корпус проводив операцію для створення "смуги безпеки" для захисту цивільних українців від "режиму Путіна". До цього залучені виключно громадяни Росії.

У Бєлгородській області РФ оголосили про введення "правового режиму контртерористичної операції". Росіян попередили про жорсткі обмеження. 

Також у Бєлгородській області влада країни-агресорки терміново проводить евакуацію сховища ядерних боєприпасів "Бєлгород-22".

На тлі подій, які зараз розгортаються у РФ, українці в мережі почали публікувати тематичні меми

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.05.2023 22:19