Фото: РНБО

Данілов назвав наступну жертву Росії у разі захоплення України

Росія планувала напасти на Казахстан після успішної операції в Україні. Глава Кремля Володимир Путін не зупинився б лише на нашій державі.

Таку заяву зробив секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

"Я з упевненістю можу сказати про те, що якби у Путіна вийшло на території нашої країни (захопити, — ред.), то наступним був би Казахстан. Більш того, він би не зупинився ні перед Вірменією, ні перед іншими країнами", — заявив Данілов.

Секретар РНБО запевнив, що нині ніякого успіху РФ у війні проти України не має.

"Те, що стосується фронту, то Бахмут, який вони вже скільки намагаються захопити, але це місто нашої честі, нашої гордості та наших героїв. Вони навіть на це не спромоглися", — зауважив Данілов.

Він також прокоментував візит президентів Казахстану, Киргизстану, Туркменістану, Таджикистану, прем'єр-міністра Вірменії та білоруського диктатора Олександра Лукашенка на парад до Москви.

"Не знаю, що їх спонукало туди приїхати. Подивимося, як далі будуть розгортатися події", — додав Данілов.

Нагадаємо, у вівторок, 9 травня, на параді до Дня Перемоги у Москві були присутні лідери Вірменії, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменістану та Узбекистану в заході на Червоній площі в Москві. У Міністерстві зовнішніх справ України заявили, що такою поведінкою учасники заходу на Червоній площі продемонстрували недружній крок щодо нашої держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.05.2023 20:45