Фото: Олексій Данілов. Джерело – скріншот

Данілов заінтригував заявою щодо деокупації усієї території України

Українська влада розробляє документ про концепцію звільнення всіх окупованих Росією територій. Вони, зокрема, розробляють план дій і необхідних засобів.

Таку заяву зробив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю Наталі Мосейчук. Він припустив, що цей документ, найімовірніше, спочатку розглядатиметься на Ставці верховного головнокомандувача.

"Можу відкривати невеличку таємницю. На одному із засідань Ставки верховного головнокомандувача, яке нещодавно відбувалося, президент попросив мати розуміння — як ми будемо звільняти всю нашу територію, всю нашу країну, і як це буде виглядати, та що для цього потрібно", — зазначив він.

Секретар РНБО підтвердив, що зараз ведеться грандіозна робота щодо такого концепту.

"Це непростий такий документ, і він буде спочатку скорше за все розглядатися на Ставці верховного головнокомандувача", — додав Данілов.

Нагадаємо, раніше Олексій Данілов заявив, що Україні не можна зупинятись у веденні бойових дій проти Російської Федерації. Наразі у Росії та у світі відбуваються події, які грають на руку нашій державі.

Своєю чергою президент Латвії Едгарс Рінкевичс заявив, що російські загарбники зможуть припинити війну з Україною лише за декілька умов. Союзники повинні підтримувати нашу державу, нарощувати виробництво зброї на Заході, а також необхідно очікувати успіхів ЗСУ на фронті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 29.09.2023 15:05