Фото: скріншот з відео

"Демонстративне приниження": в російських пропагандистів "підгоріло" через візит Байдена до Києва (фото)

У російських пропагандистів добряче "підгоріло" після понеділкового візиту президента США Джозефа Байдена столиці України. Громадяни РФ невдоволені тим, що американський лідер навідався до Києва.

Рашистський пропагандист Сергій Мардан відзначився несподіваним дописом у своєму Telegram-каналі. Він назвав візит Байдена до України "демонстративним приниженням Росії".

"Байден у Києві. Демонстративне приниження Росії. Розповіді про чудодійний гіперзвук можна залишити для дітей. Так само як і заклинання про священну війну, яку ми ведемо з усім Заходом. Напевно, у священній війні трапляються обідні перерви", — написав він.

В Росії істерика після приїзду Байдена до Києва

Нагадаємо, президент США Джо Байден поїхав зі столиці України. Американський лідер таємно прибув до Києва у понеділок, 20 лютого.

Відомо, що востаннє президент США відвідував Україну ще у 2008 році — це був Джордж Буш-молодший.

Зазначимо, уранці 20 лютого в Києві перекрили низку вулиць у центрі міста. У соцмережах писали, що рух ускладнено через "іноземний кортеж".

Раніше ЗМІ повідомляли, що помічники президента США Джо Байдена нібито намагалися знайти способи, щоб привезти американського лідера в Україну. Зокрема шукали шляхи для таємного перетину кордону.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 20.02.2023 15:04