Фото: сайт Офісу президента

Держава надасть житло усім Героям України: Зеленський зробив важливе уточнення

Під час вечірнього відеозвернення 5 грудня президент Володимир Зеленський повідомив, що держава започатковує нову спеціальну ініціативу для усіх Героїв України. Житлом будуть забезпечені усі, хто воював з 2014 року.

Текст звернення з'явився на сайті президента. За словами президента, від початку повномасштабної війни налічується 360 Героїв України.

"Кожен воїн та рідні воїна, якому звання Героя України присвоєно посмертно, отримають від держави квартиру. Не за роки, не колись потім, а зараз. Сьогодні я мав честь вручити перші документи на квартиру — 21 Герой України", — сказав він.

Зеленський наголосив, що житло отримають воїни Збройних сил України, Національної гвардії, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби. 

"Із цих 21 девʼять — полеглі герої. І найближчим часом держава забезпечить квартирами всіх Героїв України. Усіх. Зокрема й тих, хто воював до 24 лютого — за час від 14-го року, бойові хлопці. Це справедливо", — додав президент.

Нагадаємо, у Києві планують виплачувати по 30 тисяч гривень жителям міста, які будуть мобілізовані до Збройних сил України. На виплату зможуть розраховувати ті кияни, яких призвуть на службу у грудні та пізніше.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.12.2023 23:05