Фото: ВРУ

Держбюджет на 2025 рік: у Раді розповіли, коли нардепи проголосують за законопроект

Народні депутати наприкінці жовтня зберуться у Верховній Раді, щоб проголосувати в першому читанні за державний бюджет на 2025 рік. В цілому його мають ухвалити у листопаді.

Про це повідомила голова бюджетного комітету ВР Роксолана Підласа в ефірі телемарафону "Єдині новини", пише "Укрінформ".

"Очікується, що голосування в першому читанні за державний бюджет буде наприкінці жовтня. А голосування в другому читанні та в цілому наприкінці листопада", — заявила вона.

Нардепка зазначила, що 1 жовтня завершився строк подання поправок до законопроекту. За її словами, поки невідома їх загальна кількість. Також вона додала, що до 1 грудня за законом ВР повинна ухвалити державний бюджет.

"Трошки пізніше ми будемо знати, скільки в цьому році поправок, який в нас обсяг роботи. Але я думаю, що це буде не менше, ніж півтори-дві тисячі поправок, тому що кожен комітет, кожен депутат має ідеї з приводу того, як краще розподіляти гроші в державі", —зазначила Підласа.

Нагадаємо, 13 вересня 2024 року уряд затвердив проект держбюджету на 2025 рік, пріоритетами якого будуть безпека та оборона країни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 02.10.2024 20:22