Фото: Перше медичне об'єднання Львова

Діагностували "безпліддя": 40-річна львів'янка народила восьму дитину (фото)

У Львові 40-річна Віра Войтків, якій 20 років тому поставили діагноз "безпліддя", народила восьму дитину. Новонароджену дівчинку назвали Амелією.

Про це повідомили в прес-службі Першого медичного об'єднання Львова.

Прийняли пологи у багатодітної матері акушери-гінекологи Лікарні святої Анни Першого медоб’єднання Львова. Тут жінка народжувала вже вп’яте.

Львів'янці Вірі Войтків 40 років. Вона вийшла заміж у 18 років. Дівчина одразу захотіла стати мамою, проте попри бажання мати власних дітей, перші дві вагітності львів'янки були невдалими. На терміні 14-15 тижнів вона втрачала своїх ненароджених крихіток. А у 20 років молодій жінці поставили діагноз — безпліддя. 

На деякий час Віра перестала займатися репродуктивними питаннями. Вона хотіла дати своєму виснаженому організму перепочити фізично і психологічно. Одного разу під час медичного огляду жінка дізнається, що вона знову вагітна. Тоді Вірі було 21.

"У перші дні після народження первістки мені здавалося, що то сон. Я не вірила, що змогла виносити і народити. Щастю не було меж!", — пригадує львів'янка.

У 40 років жінка увосьме стала мамою. Її донечка Амелія з’явилася на світ з вагою 3500 грамів та ростом 53 сантиметри. Тепер львів'янка мама шістьох дівчаток і двох хлопців. 

львів'янка, яка народила 8 дитину

Фото: Перше медичне об'єднання Львова

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові медики виходили передчасно народжену дитину, яка з'явилася на світ на 24 тижні вагітності. Дівчинка важила лише 600 грамів. 

Додамо, у травні у Львівській області 40-річна багатодітна матір Галина Цибак народила одинадцяту дитину. Відтепер у її родині росте вісім дівчаток і три хлопчики. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 18.06.2024 19:47