Фрагмент матчу "Динамо" проти "Лаціо". Джерело: uefa.com

"Динамо" зазнало розгромної поразки від італійського "Лаціо" в Лізі Європи

Київське "Динамо" програло римському "Лаціо" з рахунком 0:3 в першому матчі основного раунду Ліги Європи. Всі голи футболісти італійської команди забили до перерви.

Команда Олександра Шовковського підходила до зустрічі, маючи серію з п'яти матчів без поразок у всіх турнірах. Євросезон "Динамо" розпочало у відборі Ліги чемпіонів, з якого вибуло до групової частини Ліги Європи від австрійського "Зальцбурга".

Римляни відкрили рахунок уже на п'ятій хвилині. На ударну позицію в центрі штрафного вдалося вийти форварду Булає Діа — 0:1. Ще двічі до перерви кияни пропустили впродовж двох хвилин: на 34 хвилині Олувафісайо Деле-Башіру скористався розрізною передачею від партнера, на 35 — Діа оформив дубль ударом головою після навісу.

Матч команди догравали не у повних складах. Першим пряму червону картку отримав Максим Брагару з "Динамо", який у боротьбі за м'яч наступив на ногу суперникові з ризиком завдати травми. У більшості "Лаціо" провів 10 хвилин, перш ніж Тіджані Носліна зі складу "Лаціо" вилучили за удар ліктем в обличчя Владиславу Дубінчаку.

Команда зазнала найбільшої поразки за час роботи головного тренера Олександра Шовковського — вперше різниця на користь суперників склала три м'ячі. У загальній турнірній таблиці Ліги Європи "Динамо" в режимі реального часу опустилося на останнє 36 місце, "Лаціо" — перший. Ще дев'ять матчів євротурніру відбудуться в четвер, 26 вересня.

Наступний матч у Лізі Європи київське "Динамо" проведе в четвер, 3 жовтня, коли гостюватиме в німецького "Гоффенгайма".

Нагадаємо, що "Динамо" (Київ) грає домашні матчі Ліги Європи в Німеччині. Кияни приймають своїх суперників у Гамбурзі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 26.09.2024 00:23