Фото: скріншот з відео

Диверсії у Брянській області: в українській розвідці пояснили, що відбувається у Росії

Події, які відбулись у Брянській області 2 березня, пов'язані зі звільненням Росії від режиму Путіна. Це має спричинити трансформацію та демократизацію РФ.

Таку заяву зробив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

"Я думаю, що для тих людей, які брали сьогодні участь у заходах проти режиму Путіна на території РФ, це початок звільнення власної країни та спокутування злочинів власної держави та режиму Путіна", — сказав він.

При цьому військовий не робить припущень, чи переростуть події у Брянській області у громадянську війну. За його словами, Україна не немає такого завдання.

"Наше завдання — звільнити нашу територію. З рештою, так чи інакше це має спричинити трансформацію та демократизацію Росії, знищення режиму Путіна та притягнення злочинців до відповідальності", — додав Юсов.

Нагадаємо, 2 березня російські пропагандисти поширили чергову порцію фейків про українських військових. Цього разу кремлівські ЗМІ заявили про бої в Брянській області та перестрілку із начебто українською ДРГ.

Зазначається, що у Брянській області на територію Климівського району нібито проникли українські диверсанти з 50 осіб, а далі вони нібито розділилися за групами за двома напрямками — Любечани та Сушани. Також росіяни повідомляють, що "українська ДРГ розстріляла шкільний автобус".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.03.2023 19:35