Фото: Chuck Schumer\X

До Львова прибув лідер більшості у Сенаті США Чак Шумер

Лідер демократичної більшості в Сенаті Сполучених Штатів Америки Чак Шумер у п'ятницю, 23 лютого, прибув із делегацією до Львова.

Про це політик повідомив на своїй сторінці у соцмережі X.

Шумер зауважив, що у ході візиту у нього запланована зустріч із українським президентом Володимиром Зеленським. До того ж політик наголосив, що "Америка підтримує народ України."

"Я очолюю цю делегацію для зустрічі з президентом Зеленським, щоб показати українському народу, що Америка з ним, показати нашим союзникам по НАТО і Європі, що ми з ними, дізнатися про зброю, яка життєво необхідна Україні, і захистити нашу демократію і національну безпеку", — зауважив посадовець.

Чак Шумер

Скріншот із сторінки Чака Шумера у соцмережі X

Зазначимо, сьогодні у Львові із робочим візитом також перебуває і прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен. Очільниця данського уряду разом із українським гарантом вже вшанували пам’ять загиблих захисників України на Марсовому полі Личаківського кладовища.

Нагадаємо, 22 лютого президент Володимир Зеленський провів масштабну зустріч із дипломатами, представниками держав і міжнародних організацій. Під час розмови обговорили подальшу співпрацю та допомогу Україні.

Також 25 лютого, відбудеться форум "Україна. Рік 2024". Основними темами конференції стануть найгостріші проблеми держави в умовах війни з агресором.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.02.2024 13:59