Фото: ДПСУ

"Доброї ночі, хочу здатися": житель Франківщини хотів втекти до Угорщини, але застрягнув у болоті

Житель Івано-Франківщини намагався нелегально перетнути кордон з Угорщиною, але заблукав та застряг у болоті. У відчаї 29-річний чоловік зателефонував до прикордонників та попросив про допомогу.

Про це повідомив прес-центр Державної прикордонної служби України.

Відомо, що 29-річний житель Івано-Франківщини при спробі нелегального перетну кордону заблукав і застряг у болоті каналу Чаронда. Він не зміг самостійно вибратися з болотистої місцевості та зателефонував на гарячу лінію прикордонної служби. 

оре-мандрівник зателефонував прикордонникам та сказав: "Доброї ночі, хочу здатися", — розповіли у ДПСУ.

Прикордонники оперативно знайшли ухилянта, доставили до підрозділу та надали чоловіку сухий одяг. Тепер чоловіку доведеться відповісти перед судом за спробу незаконно перетнути державний кордон України.

Варто зазначити, що нещодавно речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко розповідав, що в Україні кількість чоловіків призовного віку, які намагаються незаконно перетнути кордон, порівняно з літнім періодом зменшилися на 20%. За його словами, спроби українців незаконно перетнути кордон продовжуються. Проте він спрогнозував, що надалі кількість охочих незаконно виїхати за кордон меншатиме через погодні умови, які перешкоджатимуть ухилянтам.  

Нагадаємо, раніше на Закарпатті прикордонники врятували ухилянта, який впав з 12-метрової скелі. Чоловік планував незаконно потрапити до Румунії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.10.2024 16:30