КПП "Могилів-Подільський – Отач". Джерело: ДПСУ

Перетин кордону з Молдовою ускладнено: в чому причина

У межах міжнародного пункту пропуску "Могилів-Подільський — Отач" на прикордонному мосту через річку Дністер продовжили термін проведення ремонтних робіт. Це може вплинути на швидкість перетину кордону з Молдовою.

Про це повідомила Державна митна служба України.

"У межах міжнародного пункту пропуску "Могилів-Подільський — Отач" продовжено термін проведення ремонтних робіт орієнтовно на 14 діб", — йдеться в повідомленні.

Митники зауважили, що під час ремонту можуть частково обмежити рух транспорту через прикордонний міст.

"Просимо громадян та перевізників врахувати цю інформацію під час планування перетину кордону в цьому напрямку", — написали в Державній митній службі України.

Раніше на декількох пунктах перетину кордону з Польщею утворювалися черги. Відповідні служби закликали перед плануванням дороги враховувати таку інформацію.

Зокрема, декілька днів таке фіксували на пунктах пропуску "Краківець" і "Шегині", де спостерігалося певне накопичення транспортних засобів на виїзд з України.

Нагадаємо, 14 жовтня речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко заявляв, що в Україні кількість чоловіків призовного віку, які намагаються незаконно перетнути кордон, порівняно з літнім періодом зменшилися на 20%.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 21.10.2024 18:37